W naszych miastach jest wiele restauracji. Niektóre z nich są nieduże, inne wyraźnie przeciwnie – znaczące, o wysokiej renomie, obsługujące sporą ilość gości równocześnie. Niemniej jednak aby taką restaurację poprowadzić trzeba posiadać przede wszystkim doświadczenie. A prowadzenie tego typu miejsc nie jest zadaniem prostym. Wypada zadbać o każdy detal. Ludzie, którzy przychodzą do restauracji pragną zjeść dobre i niedrogo. Pragną być obsłużeni na dobrym poziomie. Selekcjonują w następstwie tego takie ANCHOR, które naprawdę umieją podołać ich oczekiwaniom. Wiele restauracji ukierunkowanych jest na określony typ kuchni. Są restauracje, w jakich serwuje się kuchnię włoską, hiszpańską czy meksykańską. Nie trudno się domyśleć, że w Polsce najwięcej jest restauracji z kuchnią standardową – taką naturalnie kuchnie uwielbiamy. Jesteśmy jakkolwiek Polakami oraz jeżeli jesteśmy głodni, jeżeli pragniemy zjeść pyszny obiad najchętniej zamawiamy dania tradycyjne, wszystkim nam porządnie legendarne. Obsługa restauracji czyni wszystko, żeby gość restauracji odszedł z niej zadowolony.
1. Metody
2. O nas